Demet Akalın sahnesinde şaşırtan sürpriz

/ Kaynak: İHA
Demet Akalın sahnesinde şaşırtan sürpriz

MAGAZİN Haberleri  / İHA

İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'ni soğuk havaya rağmen dolduran hayranının karşısına çıkan Demet Akalın, bir sürpriz hazırladı.

İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'ni soğuk havaya rağmen dolduran binlerce hayranının karşısına çıkan Demet Akalın, bir sürpriz hazırladı. nbsp;Yaklaşık iki hafta önce Demet Akalın'ın özel ricası ile konsere çıkması için davet alan Gökhan Özen, aynı gün çekmeyi planladığı yeni video klibinin çekimlerini erteleyerek yakın dostunu kırmayarak Akalın'la beraber sahneye çıktı. Demet Akalın ve Gökhan Özen'in birlikte seslendirdiği, söz ve bestesi Gökhan Özen'e ait "Yıkıl Karşımdan" adlı şarkıda Harbiye Açık Hava sahnesin gelenleri çoşturdu. Açık Hava'yı dolduran binlerce dinleyiciye sürpriz yaparak bir anda sahneye çıkan Gökhan Özen, albümde de düet yaptığı dostu Demet Akalın'ı Harbiye Açık Hava konserinde de yalnız bırakmadı. Demet Akalın ve Gökhan Özen'in performansı büyük alkış alırken, Akalın, Gökhan Özen'i bir şarkı ile bırakmayarak 2013 yazının hit şarkısı olan "Budala"yı da söylemesini istedi. Açık Hava sahnesinde muhteşem dakikalar yaşayan Demet Akalın ve Gökhan Özen performansları geceye damgasını vurdu.
MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...