Demet Akalın kızının son durumunu açıkladı

Demet Akalın kızının son durumunu açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi. Çıkışta görüntülenen Akalın, kızı Hira ile ilgili açıklamalarda bulundu

Ünlü popçunun rengarenk bir kostümle sahneye çıktığı "şeker" konseptli gecede seyircilere şeker dağıtıldı. Konserde bir hayranı, Akalın için "Demet abla sen benim karne hediyemsin" yazılı bir pankart açtı.
Demet Akalın kızının son durumunu açıkladı

"TEDAVİYE BAŞLADIK"
Konser sonrası soruları yanıtlayan Demet Akalın, kızı Hira'da tümör olduğu iddiasını doğruladı: 'İyi huylu bir tümör çıktı, tedaviye başladık." Demet Akalın'ı konserde eşi Okan Kurt da yalnız bırakmadı.'
Demet Akalın kızının son durumunu açıkladı
Demet Akalın kızının son durumunu açıkladı


DEMET AKALIN TAKİPÇİLERİNE BÖYLE AÇIKLAMIŞTI
Şarkıcı, gizem oluşturmak için bunu yaptığını söyleyen takipçiye açtı ağzını yumdu gözünü. Bunu yaparken de uzun zamandır kızında çıkan tümör nedeniyle zor günler geçirdiğini açıkladı. Akalın konuyla ilgili şunları yazdı, "Hiç bu kadar magazinin içindeyken gizem oluşturacak bir hailm yok. İlk birkaç ay paylaştık ve kızımda iyi huylu tümör çıktı. Bunu nazara bağladık ve hala tedavisi sürüyor. Neler çektiğimi bir ben bilirim. "Allah aşkına o pis ağzınızı benim melek yavrumdan çekin. Çok bildiğin dünyan sana kalsın, tamam mı? Bir b... bilmeden de insanların hele bir bebeğin hayatına sakın karışma adını da anma..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...