Demet Akalın, Acun Ilıcalı'dan aldığı parayı bakın ne yapmış?

Demet Akalın, Acun Ilıcalı'dan aldığı parayı bakın ne yapmış?

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Demet Akalın eşi Okan Kurt'un da taktığı saatleri Rising Star Türkiye'den kazandığı parayla aldığını söyledi

Eşi Okan Kurt'un işi nedeniyle evini Hadımköy'e taşımaya hazırlanan Demet Akalın, önceki gün Rumelihisarı Nezih Kebap çıkışı görüntülendi. Giyim tarzıyla dikkat çeken Akalın, yeni evi için avize almaya gideceğini belirtti. Gazetecilerin “Hadımköy sizin için zor olmayacak mı?” sorusuna, şarkıcı, “En azından denedim ama yapamadım diyebilirim. Dört senedir Okan 40 km. gidiyor, 40 km. geliyor” yanıtını verdi. 
 
Taşınacağı evin kira olacağını belirten Akalın, evliliklerinin dördüncü yılında kendisine ve eşine aldığı Rolex marka saat sorulunca, “Acun Ilıcalı'nın bütün parası burada yatıyor” diyerek kolunu gösterdi. Akalın, Gülben Ergen, Mustafa Sandal ve Fuat Güner'le  birlikte TV8'de yayınlanan 'Rising star Tür-kiye'de jüri üyeliği yapmıştı. Şarkıcının bölüm başına 20 bin TL aldığı iddia edilmişti. 
Cadde

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...