Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis’in son halini kızı paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis’in son halini kızı paylaştı

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

ABD’li ünlü aktör Bruce Willis’e demans teşhisi konuşmuştu. Bir süredir hastalıkla mücadele eden Willis’in son görüntüsünü kızı sosyal medyada paylaştı.

Bir zamanların efsane aktörü Bruce Willis, pençesine düştüğü hastalıklar yüzünden zor günler geçiriyor. Önce afazi hastalığı teşhisi konan sonrasında ise demansa yakalanan oyuncunun kızından sevenlerini üzen bir paylaşım geldi. 

Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis’in ailesi geçtiğimiz yıl başarılı ismin afazi hastalığını yakalandığını ve emekli olacağını duyurmuştu. Yapılan açıklamada, “Sevgili Bruce'umuzun bazı sağlık sorunları yaşadığını ve yakın zamanda bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi teşhisi konduğunu paylaşmak istedik. Bu nedenle kariyerini bırakıyor” ifadelerine yer verilmişti. 

Hastalığı ilerleyen 68 yaşındaki aktöre daha sonra frontotemporal demans (FTD) teşhisi konulduğu açıklanmıştı.

FTD’nin belirtileri arasında kişilik değişimi, duygusal kararsızlık, konuşmada güçlükler, algı ve hafıza sorunları yer alıyor. 

SEVENLERİNİ ENDİŞELENDİRDİ

Zorlu rahatsızlıklarla mücadele eden oyuncunun son durumu merak edilirken kızı Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. 

Videoda Willis’in kızının elini tuttuğu anlar kaydedildi. Bu paylaşım ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili sevenlerini endişelendirdi. 

Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis’in son halini kızı paylaştı

1970’lerin sonunda Broadway’da sahne alarak oyunculuğa başlayan Willis, yarım asırlık kariyeri boyunca Moonlight, Pulp Fiction ve Die Hard gibi öne çıkan onlarca filmde başrol oynadı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...