Defne Joy Foster’ın oğlu büyüdü: Son halini gören herkes aynı yorumu yaptı

Düzenleyen:
Defne Joy Foster’ın oğlu büyüdü: Son halini gören herkes aynı yorumu yaptı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Defne Joy Foster’in hayatını kaybetmesinin üzerinden tam 11 yıl geçti. Foster’ın geride bıraktığı oğlu Can Kılıç Solmaz, 13 yaşına girdi. Babası İlker Yasin Solmaz, oğlunun doğum gününü sosyal medya üzerinden kutladı. Paylaşılan fotoğrafı gören herkes ‘annesine ne kadar da benziyor’ yorumunu yaptı.

Sihirli Annem dizisinde Eda rolüne hayat veren Defne Joy Foster, beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetmişti.

2 Şubat 2011 yılında hayatını kaybeden Foster, Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın evinde ölü bulunmuştu.

Vefat ettiğinde henüz 32 yaşında olan Foster, 2009 yılında oğlu Can Kılıç’ı dünyaya getirmişti. 

Foster'ın o dönem bebek olan oğlu Can Kılıç Solmaz, büyüdü, koca delikanlı oldu.

Babası İlker Yasin Solmaz, Defne Joy Foster ile evliliğinden olan oğlu Can Kılıç Solmaz'ın doğum gününü sosyal medyadan paylaştığı mesajla kutladı.

Yasin Solmaz paylaşımında "Aslan oğlum benim. Adamım... Yeni yaşın sana her şeyin en iyisini, en güzelini getirsin. Gülüşün hiç eksik olmasın. Doğum günün kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Can Kılıç Solmaz'ın son hali gündem olurken, paylaşımı gören takipçiler ‘annesine ne kadar da benziyor’ , ‘aynı annesi’ tarzında yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...