'Dedesinin esmer güzeli' torunu Berfin genç kız oldu… İbrahim Tatlıses’e benzerliği dikkat çekti

Düzenleyen:
'Dedesinin esmer güzeli' torunu Berfin genç kız oldu… İbrahim Tatlıses’e benzerliği dikkat çekti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in gözlerden uzak büyüttüğü kızı Gülşen Tatlıses'ten olan torunu Berfin Karakeçili ortaya çıktı.

Büyüyüp genç kız olan Berfin’in Tatlıses’e olan benzerliği dikkat çekti.

Kalabalık bir ailesi bulunan İbrahim Tatlıses’in 7 çocuğu bulunuyor. Dilan Çıtak Tatlıses ve İdo Tatlıses göz önünde. Ancak ünlü türkücünün diğer çocuklarını ise pek kimse bilmiyor.

Tatlıses, özellikle Adalet Tatlı’dan olan kızı Gülşen’i sır gibi saklıyordu. Geçtiğimiz günlerde kızının fotoğrafını ilk kez paylaşan İmparator çok konuşulmuştu.

Tatlıses'in çocuklarının yanı sıra torunu Berfin gündem oldu.

İbrahim Tatlıses’in yıllar sonra ortaya çıkan torunu Berfin ise görenleri şaşırttı. İbrahim Tatlıses’in kızı Gülşen’den olan torunu Berfin, annesinin sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.

Genç kız olan Berfin'in özellikle göz yapısının Tatlıses'e benzerliği de dikkatlerden kaçmadı. Görenler ‘Dedesinin kopyası’ , ‘İbrahim Tatlıses’e çok benziyor’ tarzında yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...