CZN Burak dolandırıldı mı? CZN Burak babası tarafından mı dolandırıldı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CZN Burak dolandırıldı mı? CZN Burak babası tarafından mı dolandırıldı?

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medyada CZN Burak olarak tanınan Burak Özdemir dolandırıldı iddiası ile sosyal medyada gündem oldu. CZN Burak’ın gündem olmasından sonra arama motorlarında “CZN Burak dolandırıldı mı? CZN Burak babası tarafından mı dolandırıldı?” soruları araştırılmaya başlandı. Peki, “CZN Burak dolandırıldı mı? CZN Burak babası tarafından mı dolandırıldı?” İşte o detaylar…

Sosyal medya fenomeni CZN Burak dolandırıldı iddiaları ile gündeme geldi. İddialara göre CZN Burak babası tarafından dolandırıldı. İddiaların ardından CZN Burak adıyla bilinen Burak Özdemir hakkında arama motorlarında “CZN Burak dolandırıldı mı? CZN Burak babası tarafından mı dolandırıldı?” sorusu araştırılmaya başlandı. Sosyal medyada 48 milyon takipçisi olan ve dünyanın pek çok yerinde tanınan aşçı ve internet fenomeni CZN Burak’ın dolandırıldı iddialarının detayları…

CZN Burak dolandırıldı mı? CZN Burak babası tarafından mı dolandırıldı?

 CZN BURAK DOLANDIRILDI MI?

Sosyal Medya fenomeni CZN Burak Taksim, Aksaray, Etiler ve yurt dışında Dubai ve Tacikistan'da olmak üzere beş şubesi bulunan Hatay Medeniyetler Sofrası adlı restoranın sahibiydi. Yaptığı yemek şovları ile sosyal medyada fenomen olmayı başaran CZN Burak dünyanın birçok yerinde milyonlarca takipçi kazandı. Dünyada "Smiley bae" olarak tanınan CZN Burak’ın babasının CZN Burak’dan habersiz olarak restoranın tüm haklarını bir iş adamına 41 milyon dolara sattığı söyleniyor.

CZN Burak dolandırıldı mı? CZN Burak babası tarafından mı dolandırıldı?

CZN BURAK BABASI TARAFINDAN MI DOLANDIRILDI?

Yeni Akit’te yer alan habere göre: Fenomenin babası, herkesten habersiz restoranın tüm haklarını yabancı bir iş adamına 41 milyon dolara sattı. Duruma sinirlenen CZN Burak ise annesiyle beraber İstanbul'da sıfırdan başlama kararı aldı.

CZN Burak sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda “İstanbul’daki ilk ve tek Czn Burak Vadİstanbul Mall Açılış tarihini yakında sizlerle paylaşacağız” ifadelerini kullandı. CZN Burak restoranlarının sadece Katar ve Tacikistan’da şubeleri bulunuyordu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...