Çukur'un vartolusu Erkan Koçak Köstendil evleniyor!

Düzenleyen:
Çukur'un vartolusu Erkan Koçak Köstendil evleniyor!

MAGAZİN Haberleri

Yarın akşam Erkan Koçak Köstendil ile hayatlarını birleştirecek olan Cansu Tosun kimdir? Cansu Tosun kaç yaşında, Cansu Tosun aslen nereli? sorularının yanıtları internette yanıtı en çok aranan sorular.. Peki, güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu Cansu Tosun kimdir? Cansu Tosun kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Yarın akşam Erkan Koçak Köstendil ile evlenecek olan Cansu Tosun`un bilinmeyenleri ve hakkında merak edilenler haberimizde...

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun evleniyor! Kına gecesi yaptılar

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun yarın evleniyor. Çifti kına gecesinde yakın arkadaşları Gökçe Bahadır, Şebnem Bozoklu, Leyla Lydia Tuğutlu, Ceyda Düvenci yalnız bırakmadı. Familya dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, yarın Olimpos`ta evleniyor.

Erkan Kolçak Köstendil ile oyuncu Cansu Tosun, hafta sonu yapılacak düğünle dünya evine giriyor. Cansu Tosun kimdir? Cansu Tosun hakkında bilinmeyenler, aslen nereli ve kaç yaşında? soruları magazin gündeminde...

Erkan Kolçak Köstendil ile bu akşam evlenecek olan güzel oyuncunun bilinmeyenleri ve hakkında merak edilen detayları habeimizin devamında bulabilirsiniz.

Tıpkı kendisi gibi oyunculuk performansıyla milyonların gönlünde taht kuran Erkan Koçak Köstendil ile evlenecek Cansu Tosun aslen nereli, kaç yaşında?

Çukur dizisinde Vartolu karakteriyle fırtınalar estiren Erken Koçak Köstendil ile dünya evine girecek olan Cansu Tosun`un kim olduğu, hayatı ve kariyerine dair tüm bilinmeyenler gündemin merkezine yerleşerek merak edilen ve sorgulamaya alınan konular arasına girdi.

CANSU TOSUN KİMDİR? CANSU TOSUN KAÇ YAŞINDA?

Cansu Tosun, 1988 yılında Almanya Nurnberg’de doğdu. Alman Operası’nda 13 yıl bale eğitimi aldı ve profesyonel fotomodellik yaptı. Almanya’da aynı Zaman’da Ticaret okulunu bitirdi. Türkiye’de oyunculuk hayatına TRT 1 kanalında başladı. 2011 – 2012 (39 bölüm) yıllarda yayımlanan Küçük Hanımefendi adlı dizide Başrol karakteri Neriman ile tanındı.

2012 yılında Kayıp Şehir dizisinde Zehra karakterini canlandırdı. Oyuncu daha sonra Bugünün Saraylısı adlı dizide başrol karakteri Ayşen’ı canlandırdı ve ardından Star Tv’de yayınlanan Göç Zamanı isimli dizide oynadı.

CANSU TOSUN FİLMOGRAFİ

2011-2012 Küçük Hanımefendi Neriman Başrol Oyuncusu/TV Dizisi

2012-2013 Kayıp Şehir Zehra Başrol Oyuncusu/TV Dizisi

2013-2014 Bugünün Saraylısı Ayşen Yılmaz Başrol Oyuncusu/TV Dizisi

2013 İksir Buse Başrol Oyuncusu/Sinema Filmi

2016 Göç Zamanı Zümrüt Yardımcı Karakter/TV Dizisi

2016 Familya Hare Bilgiç Yardımcı Karakter/TV Dizisi

CANSU TOSUN İLE ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL EVLENİYOR

12 Ekim 2017 tarihinde nişanlanan çift yarın akşam evlenecek.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...