Cristiano Ronaldo’dan yeni malikanesi için personel ilanı… Ödeyeceği ücret dudak uçuklattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cristiano Ronaldo’dan yeni malikanesi için personel ilanı… Ödeyeceği ücret dudak uçuklattı

MAGAZİN Haberleri

Kariyerine hangi kulüpte devam edeceği merakla beklenen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Lizbon'da yaptırdığı ve 3000 metrekareye yayılan yeni villasına personel aradığı öğrenildi. Ünlü futbolcunun yüzme havuzları, spor salonu, tenis kortu ve devasa garajları olan villasına alacağı personele vereceği maaş dudak uçuklattı.

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, Lizbon’da yeni bir villa yaptırdı. Yıldız oyuncunun Cascais bölgesinde bulunan malikanesi 3000 metrekarelik alana yayılıyor. Üç katlı villada çalışacak personel arayan Ronaldo, aşçı ve uşak dahil geniş bir ekibe istihdam sağlayacak. 

6 BİN EURO MAAŞ VERECEK

İngiliz basınında yer alan habere göre tecrübeli yıldız, villada çalışacak elemanlara aylık 6 bin Euro (yaklaşık 120 bin TL) maaş ödeyecek.

Ancak 37 yaşındaki futbolcunun villasında çalışmayı kabul edecek kişilerin, gizlilik şartlarına uyması gerekiyor.

VİLLANIN DEĞERİ 30 MİLYON EURO 

Ronaldo'nun yeni aldığı villası Lizbon'a 40 kilometre mesafede olan Cascais bölgesinde. 3000 metre kare alan içerisinde bulunan malikanede tenis kortları, açık yüzme havuzu, spor salonu, yirmi araba kapasitesinde garaj bulunuyor.

Öte yandan Ronaldo'nun yeni aldığı villasının maliyetinin 11 milyon Euro olduğu ancak tadilat işlemleri tamamlandıktan sonra değerinin 30 milyon Euro olabileceği öne sürülüyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...