Çok konuşulan bebek düğününün masrafları ortaya çıktı! Duyan dilini ısırıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çok konuşulan bebek düğününün masrafları ortaya çıktı! Duyan dilini ısırıyor

MAGAZİN Haberleri

Murat Yıldırım ve Faslı eşi İman Elbani'nin çifti, geçtiğimiz günlerde kızları Miray için Fas'ta geleneklere uygun bir düğün yapmıştı. Elbani’nin salona tahtla getirildiği düğünün masrafları ortaya çıktı.

Sunucu ve oyuncu Murat Yıldırım, meslektaşı Iman Elbani ile 2016 yılında nikah masasına oturdu. Henüz bir yaşına girmeyen kızları için düğün organize eden çiftin eğlence masrafı dudak uçuklattı.

Fas'ta büyük bir düğün yapan Murat Yıldırım, gecede beyaz takım elbise giyerken eşi gösterişli elbiseler tercih etti. Şıklığıyla geceye damga vuran anne Iman Elbani, krem rengi taş işlemeli elbisesi ve tacıyla, salona tahtla getirildi. Eşine eşlik eden Yıldırım ise o anlarda dans etti. Düğüne katılanlar şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

Gece boyunca eğlenen Yıldırım, düğünden bir videoyu Instagram hesabından paylaştı. Yıldırım, renkli görüntülerin olduğu videoya “Fas’ta bebeğiniz olduğu zaman “Sobo3” (subuh) adı verilen geleneksel düğün yapılır. Miray’ımız için yapılan düğünden” notunu düştü.

Çok konuşulan bebek düğününün masrafları ortaya çıktı! Duyan dilini ısırıyor

500 BİN LİRAYA MAL OLDU

Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani’nin kızları Miray için düzenlediği düğün eğlencesinin masrafları ortaya çıktı. Yıldırım’ın düğün için İstanbul’daki yakınlarını Fas’a götürdü. Misafirlerinin masraflarını da karşılayan oyuncuya bu eğlence, 20 bin dolara (500 bin lira) mal oldu.

"BU DUYGUYU ANLATMAK İÇİN NE DESEM AZ"

Kızı Miray'ı kucağına alarak ilk kez baba olma sevincini yaşayan Murat Yıldırım, daha önce duygularını "Baba olmak dünyanın en güzel hislerinden biri. Bu duyguyu anlatmak için ne desem az gelir. Kız çocuğu olduğu için aramızda ayrı bir duygusal bağ oldu" sözleriyle ifade etmişti. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...