Çıkmaza girdiler! Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'nun ilişkiyi bitirme nedeni…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çıkmaza girdiler! Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'nun ilişkiyi bitirme nedeni…

MAGAZİN Haberleri

Uzun süredir beraberlik yaşayan oyuncu çift Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini noktalamıştı. İkilinin ayrılık sebebi belli oldu.

Eski eşi Duygu Kumarki'den bir kız çocuğu bulunan İsmail Hacıoğlu, kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile mutlu bir birliktelik sürdürüyordu. Çiftten hayranlarını üzen haber geçtiğimiz günlerde geldi. 

FOTOĞRAFLARI SİLİP ENGELLEDİ

Rol aldıkları projelerle isimlerinden söz ettiren ikili, ilişkilerini noktaladı. Evlilik müjdesi beklenen çiftten Gürbüz, erkek arkadaşını Instagram hesabından da engelledi.
Aslıhan Gürbüz, ayrıca sosyal medyada yer verdiği ve İsmail Hacıoğlu ile birlikte çekilen fotoğraflarını da tek tek kaldırdı. Bu hamlenin ardından Hacıoğlu da tüm fotoğrafları sildi. 

Çıkmaza girdiler! Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'nun ilişkiyi bitirme nedeni…

EVLİLİĞE YANAŞMAYINCA AYRILDILAR

Herkes mutlu giden birlikteliğinin nedenini merak ediyor. Ünlü çiftin ayrılık sebepleri de ortaya çıktı. Söylentilere göre, hiç evlilik yapmayan ve evlenmeyi çok isteyen Gürbüz, Hacıoğlu üzerinde baskı kurdu. İişkiyi bitiren nedenin, İsmail Hacıoğlu'nun evliliğe yanaşmaması olduğu iddia edildi. Anne olmak isteyen Gürbüz, sevgilisinin evliliğe sıcak bakmamasından dolayı ilişkiyi bitirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...