Cihat Süvarioğlu’nun büyük değişimi: Kilolu halini görenler şaşırıyor

Düzenleyen:
Cihat Süvarioğlu’nun büyük değişimi: Kilolu halini görenler şaşırıyor

MAGAZİN Haberleri

Gönül Dağı dizisinde Ramazan karakterini canlandıran Cihat Süvarioğlu, değişimi ile görenleri şaşırttı. Kilo veren oyuncu, yıllar önce çekilen kareleriyle sosyal medyada çok konuşuldu.

Ünlü oyuncu Cihat Süvarioğlu’nun Gönül Dağı dizisi TRT1 ekranlarına cumartesi akşamları damga vuruyor. Dizide Ramazan karakterini canlandıran oyuncu, eğlenceli halleriyle seyircinin beğenisini kazanan isimlerden biri.

Cihat Süvarioğlu’nun büyük değişimi: Kilolu halini görenler şaşırıyorÜNLÜ OYUNCUNUN BÜYÜK DEĞİŞİMİ

Daha önce birçok projede yer alan Cihat Süvarioğlu, yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. Oyuncunun kilolu halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Şimdilerin en başarılı ve yakışıklı oyuncuları arasında gösterilen Süvarioğlu epey kilo vermiş. Zayıfladıktan sonra bambaşka birine dönüşen ünlü oyuncu fit haliyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Cihat Süvarioğlu’nun büyük değişimi: Kilolu halini görenler şaşırıyorCİHAT SÜVARİOĞLU KİMDİR?

23 Eylül 1990 yılında Konya'da doğan Cihat Süvarioğlu, üniversite eğitimi için İstanbul'a taşındı. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 2019 yılında Bahçeşehir Üniversitesinde İleri Oyunculuk alanında Yüksek Lisans yaptı. Daha önce pek çok projede yer alan oyuncu, şu sıralar Gönül Dağı dizisiyle ekranlarda boy gösteriyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...