Çifte mutluluk: Seray Sever, ikizlerine kavuştu

Düzenleyen:
Çifte mutluluk: Seray Sever, ikizlerine kavuştu

MAGAZİN Haberleri

48 yaşındaki sunucu ve oyuncu Seray Sever, anne oldu. 9 kez tüp bebek tedavisi gören Sever, ikiz bebekleri Sofia ve Alya’yı bugün dünyaya getirdi.

2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan oyuncu Seray Sever, ikiz kızlarına kavuştu. Sabah saatlerinde doğum yapan Sever'in kızları sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.

Ünlü sunucu geçtiğimiz haftalarda babasının ölümüyle yıkılmıştı. Seray Sever, bu zorlu süreci ailesiyle beraber atlatmaya çalıştı. Çocuklarını Muğla'daki bir çiftlik evde büyütmek isteyen Sever, bugün kızlarına kavuştu. Seray Sever ve eşi Eray Sünbül bebeklerine Sofia ve Alya adını verdi.

“ANNE OLMAK İÇİN EMEK VERDİM”

Uzun süredir çocuk sahibi olmaya çalıştıklarını söyleyen Seray Sever, katıldığı bir canlı yayında yaşadığı mutluluğu paylaşmıştı. Sever, “Çok uzun zamandır anne olmak için emek verdim. Anne olmam için 8-9 kez tedavi denendi. Çok saklamak istiyorduk aslında ama bir şekilde duyuldu. Hamileliğim planlı bir süreçti, Allah'a çok dua ettim dualarım da kabul oldu. Çok heyecanlıyız” demişti.

Çifte mutluluk: Seray Sever, ikizlerine kavuştuSeray Sever - Eray Sünbül


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...