Cem Yılmaz'ın 'Cansu Dere' pişmanlığı

Cem Yılmaz'ın 'Cansu Dere' pişmanlığı

MAGAZİN Haberleri

Yaklaşık bir sene önce Ahu Yağtu'yla evliliklerini sonlandıran Cem Yılmaz, ayrıldıktan sonra Cansu Dere'ye dönmek istemiş.

Yılın son günlerine Ayşe Hatun Önal'la sürpriz birlikteliğe yelken açarak damga vuran Cem Yılmaz'ın, eski kız arkadaşı Cansu Dere'ye dönmek için her yolu denediği ortaya çıktı. Ayşe Hatun Önal'la birliktelik yaşamaya başlayan Cem Yılmaz, meğer eski kız arkadaşı Cansu Dere'ye dönmek için bütün romantik yolları denemiş. Dere ile Yılmaz'ın evlenmeleri beklenirken ayrılması herkesi şaşırtmıştı.
Cem Yılmaz'ın 'Cansu Dere' pişmanlığı

Dere'nin ardından oğlu Kemal'in annesi Ahu Yağtu'yla nikâh masasına oturan Yılmaz, iddiaya göre boşandıktan sonra eski aşkına mesajlar yolladı. Dere'ye art arda özür ve pişmanlık mesajları atan Yılmaz, ardından ancak filmlerde görülebilecek bir jest yaptı. Ellerinde çiçeklerle Dere'nin kapısına dayanan ve bir kez de yüz yüze özür dileyen ünlü komedyen, buna rağmen eski aşkından ret cevabı aldı. Cansu Dere'den ümidi kesen Yılmaz, bir süre Avustralyalı Melanie Shepherd'le aşk yaşadıktan sonra mutluluğu Ayşe Hatun Önal'la yakaladı.Cansu Dere'nin Cem Yılmaz'la bir dargın bir barışık yaşadığı 7 yıllık ilişkileri 4 yıl önce sona ermişti. Cem Yılmaz, 6 yıllık aşkın ardından 2009'da ayrıldığı Cansu Dere'nin yakın arkadaşı Ahu Yağtu ile flört etmeye başlamıştı. Yağtu hamile kalınca nikah masasına oturan çiftin evliliği 18 ay sürmüştü.
Cem Yılmaz'ın 'Cansu Dere' pişmanlığı,
Cem Yılmaz'ın 'Cansu Dere' pişmanlığı

Kaynak: Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...