Çektiği yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz’ın aylık kazancı şoke etti

Düzenleyen:
Çektiği yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz’ın aylık kazancı şoke etti

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla popüler olan Taha Duymaz’ın aylık kazancı şaşırttı.

Instagram ve TikTok’ta çektiği yemek videolarıyla adını geniş kitlelere duyurmayı başaran daha duymaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı estetikler ve değişimiyle çok konuşulmuştu. Fenomen isim, bu sefer de aylık kazancıyla adından söz ettirdi.

Mütevazı mutfağında çektiği yemek videoları ile tanınan fenomen sosyal medyada geniş bir kitleye ulaştı. Öyle ki şu an Instagram’da 1.1 milyon takipçisi mevcut.

Hatay’ın bir köyünde yaşayan Duymaz, yaptığı yemeklerle fenomen haline gelmişti. Zaman zaman eleştirilerin odağı olan ünlü isim bunlara aldırmamış, paylaşımlarına devam etmişti.

Taha Duymaz çektiği yemek videoları kadar değişimiyle de çok konuşulmuştu. Hatta geçtiğimiz günlerde yaptırdığı burun ameliyatıyla gündem olmuştu. Bu süreci ise Youtube’dan yayınladığı bir video ile takipçilerine aktarmıştı.

Evinin mütevazı mutfağında çektiği videolarla popüler olan Duymaz, bu sefer de aylık kazancıyla gündem oldu.

Genç fenomen kendisiyle yapılan bir röportajında aylık kazancıyla ilgili soruya cevap verdi.

Reklam alamamasından yakınan fenomen, “Yemek markaları bana reklam vermiyor. Mesela benim sosyal medya fenomeni arkadaşlarımın aylık gelirleri 100 ile 150 bin... Benimki onun çeyreği! 'Keşke teklif gelse de hayatımın dönüm noktası olsa' diyorum" şeklinde konuştu.

Verdiği cevapla Duymaz'ın aylık gelirinin 25 ila 40 bin TL arasında olduğu ortaya çıktı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...