Cansu Demirci öldü mü? Selena Selin öldü iddiası gerçek mi? Cansu Demirci nerede?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cansu Demirci öldü mü? Selena Selin öldü iddiası gerçek mi? Cansu Demirci nerede?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Selena’nın Selini Cansu Demirci öldü mü? Cansu Demirci nerede soruları yeniden gündeme geldi. Selena dizisinde Selin Aykar rolü ile tanıdığımız Cansu Demirci’nin yıllar içerisinde göz önünde bir hayat yaşamaması üzerine öldü mü? iddiası akıllara geliyor. Peki Selena’nın Selin’i Cansu Demirci öldü mü? söylentileri gerçek mi? Cansu Demirci öldü mü? detaylar…

Bir dönem izleyiciyi ekran başına kilitleyen Selena dizisi yıllar geçsede popülerliğini yitirmiyor. İlk olarak 2006 yılında ATV ekranlarında verilen dizi hem konusuyla hem de oyuncu kadrosuyla hala gündemden düşmüyor. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş'un paylaştığı dizi 3. Sezonu ile izleyicileri ile buluştu. Eski bölümlerini izlemekten vazgeçmeyen Selena hayranları dizideki Selin,Leyla ve Nazlı karakterlerinin şu anda ne yaptıklarını araştırıyor. Dizide Selin rolünü üstlenen  Cansu Demirci’nin  Selena’dan sonra herahngi bir projede yer almaması ve göz önünde bir hayat sürmemesi merak uyandırdı.  İnternet üzerinde arama yapan kullanıcılar Cansu Demirci  öldü mü? sorusunun yanıtını arıyor.  Selena’daki Selin öldü iddiası gerçek mi? Cansu Demirci nerede? işte yanıtı…

CANSU DEMİRCİ ÖLDÜ MÜ?

Selena dizisinin ardından herhangi bir dizi ya da filmde yer almayan Cansu Demirci'nin öldüğü iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Cansu Demirci’nin nerede yaşadığı ve hayatta olup olmadığı en çok merak edilen konular arasında. Cansu Demirci son yıllarda gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyor. Cansu Demirci,uzun yıllardır yaşamını Almanya'da sürdürüyordu. Almanya'da Bremen Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi gören Demirci yıllar sonra Türkiye'ye geldi.

CANSU DEMİRCİ KİMDİR?

Cansu Demirci 25 Nisan 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi. 31 yaşındaki Cansu Demirci, ailenin üç çocuğundan birisidir.  St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'ndan 2010 yılında mezun oldu. Bale eğitimi ile uğraştığı biliniyor. 2015 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü tamamladı. 2018 yılında, Almanya'da Bremen şehrinde Jacobs Üniversitesi yüksek lisans eğitimi aldı. Yüksek lisans eğitimi gören Demirci yıllar sonra Türkiye'ye geldi.

Sihirli Annem dizinde konuk oyuncu olarak oyunculuk kariyerine başlayan Cansu Demirci, Selena dizisinde Selin Akyar karakteri ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Adanalı ve Gurbette Aşk dizilerindeki konuk oyunculuğu ve yer aldığı Sihirli Lamba, Bir Zamanlar Anadolu’da ve Tercih Formu gibi birkaç film sonrası oyunculuğu bırakmıştır.

 

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...