Caner Toygar evleniyor! Gelin adayı hakkında ser verip sır vermedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Caner Toygar evleniyor! Gelin adayı hakkında ser verip sır vermedi

MAGAZİN Haberleri

Seneler evvel katıldığı ‘Gelinim Olur Musun?” programıyla adını duyuran Caner Toygar, damat oluyor. Sosyal medyadan mutlu haberi veren Toygar, kiminle evleneceği konusunda detay paylaşmadı.

Yer aldığı izdivaç programıyla tanınan ve programda gelin adayı Tülin ile yaşadığı aşkla gündem olan Caner Toygar, evleneceğini açıkladı. Ünlü isim, özel hayatıyla ilgili haberi sosyal medyadan duyurdu. 

Caner Toygar, bir dönem taliplerini aramak için katıldığı izdivaç programında kafasında kırdığı bardakla günlerce konuşulmuştu. Hareketi hafızalara kazınan Toygar, son açıklamasıyla gündem oldu. 

“VE EVLENİYORUM”

Şimdilerde Esra Erol’un programında muhabir olarak yer alan fenomen isim Caner Toygar, 448 bin takipçili Instagram hesabından hem şaşırtan hem de sevindiren bir paylaşım yaptı. Nikah masasına oturacağını duyuran Toygar, paylaşımına hiçbir detay vermeden yalnızca “Ve evleniyorum” yazdı. Ünlü ismin kiminle birlikte olduğu bilinmiyor.

Caner Toygar evleniyor! Gelin adayı hakkında ser verip sır vermedi

Daha önce Esra Eol’da programında kısmetini arayan Caner Toygar, burada tanıştığı Berke Kentli ile bir hayatını birleştirmişti. Fakat evlilik kısa sürdü, çift yıpratıcı bir boşanma süreciyle ayrıldı. Toygar'ın kendisine şiddet uyguladığını ve hakaret ettiğini iddia eden Kentli, suç duyurusunda bulunmuştu. Davada beraat eden Toygar, 3 ay evli kaldığı Berke Kentli ile boşanmıştı.

Caner Toygar evleniyor! Gelin adayı hakkında ser verip sır vermedi

CANER TOYGAR KİMDİR?

Caner Toygar, 1 Ocak 1980 Adana'da doğumlu. Liseye kadar Adana’da eğitimini sürdüren Caner, katıldığı evlilik programıyla adını duyurdu. Çok konuşulan isim, gelin adayı Tülin ile yaşadığı ilişkiyle gündem oldu.

Evlilik programının ardından Tülin ile yaşadığı ilişkiyi katıldığı gündüz kuşağı programında anlatan Caner, burada telefona bağlanan Tülin'e sinirlenerek başında bardak kırmış, bu görüntüleriyle hafızalarda yer etmişti.

2009 yılında müzik konusunda da atılım yapan Caner, "Naber Fıstık" isimli bir albüm çıkardı.

Evlilik programının ardından bir süre oyunculuk için çabalayan ardından Ataşehir'de köfteci dükkanı açan Caner, bu alanda pek ilerleyemedi.

Caner Toygar; Çiçekçi Kız, Kaynana Semra ve Lanetli Anahtar yapımlarında rol aldı.

Fenomen isim, şimdilerde Esra Erol'da programında muhabirlik yapıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...