Caner Erkin'in öfkesi dinmiyor

Düzenleyen:
Caner Erkin'in öfkesi dinmiyor

MAGAZİN Haberleri

Sunucu Asena Atalay, oğlu Çınar'ın masrafları için 451 bin TL'lik davası açması üzerine Caner Erkin "O para ödenmeyecek. Oğlumu da geri alacağım" dedi.

Sunucu Asena Atalay, eski eşi milli futbolcu olan Caner Erkin'e dava açtı. Atalay oğlu Çınar'ın masrafını karşılayabilmek için eski eşi Erkin'den 451 bin TL'lik icra davası açtı. Erkin çıldırdı, "Ondan her şeyi aldım, oğlumu da geri alacağım, o para ödenmeyecek" dedi.

"OĞLUMU DA GERİ ALACAĞIM"

Ünlü futbolcu, önceki gün Bebek'te banka çıkışı görüntülendi. Evlilikleri sırasında Atalay'a hediye ettiği Mercedes marka otomobili geri alacağı konuşulan Erkin, "Aracı zaten aldım, haberler yeni çıkmış. Her şeyi geri aldığım gibi oğlumu da geri alacağım" dedi.

Caner Erkin'in öfkesi dinmiyor
"OĞLUMUN BÜTÜN MASRAFLARINI ÖDÜYORUM"

Eski eşinin, oğlunun masrafları için kendisinden talep ettiği 451 bin TL'nin çok yüksek olduğunu belirten milli futbolcu, parayı ödemeyeceğini açıkladı. Konuyla ilgili olarak avukatının gerekli işlemleri yaptığını söyleyen Erkin, "Ben zaten oğlumun bütün masraflarını ödüyorum" deyip sinirli bir şekilde evinin yolunu tuttu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...