Canan Karatay’ın 50 yıl önceki fotoğrafı ortaya çıktı: Gençliğini görenler şaştı kaldı

Düzenleyen:
Canan Karatay’ın 50 yıl önceki fotoğrafı ortaya çıktı: Gençliğini görenler şaştı kaldı

MAGAZİN Haberleri

Ezber bozan açıklamalarıyla gündem olan İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay’ın 50 yıl önce çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Ünlü profesörün fotoğrafları sosyal medyada gündem olurken birçok kişiden yorum gecikmedi. Bakışlarına atıfta bulunan takipçiler “Hiç değişmemiş, o zaman da aynıymış” tarzında yorumlar yaptı.

Yaptığı açıklamalar ve verdiği tavsiyelerle gündem olan profesör Canan Karatay’ın bugüne kadar yayınlanmış 7 kitabı 2 milyondan fazla satış yaptı.

Sağlık alanındaki fikirleriyle her zaman çok konuşulan ünlü profesörün ‘Karatay Diyeti’ adlı kitabı yayımlandığında birçok karşıt görüşlü kişi Karatay’ı topa tutmuştu.

Bir süredir ekranlarda görünmeyen Canan Hoca, iki yıllık sessizliğini ‘Karatay Sözü’ adlı kitabı ile bozdu. Karatay, bu kitabında son iki yıldır neredeyse tek gündemimiz olan tüm virüs ve bakterilerden nasıl korunacağımızı, bunu bedenimizle en uyumlu, kadim yollardan nasıl yapacağımızı, kendi sağlığımızın sorumluluğunu nasıl ele alacağımızı anlatıyor. 

Son günlerde sağlıklı beslenme yönündeki tavsiyeleriyle birçok programda gördüğümüz Karatay, bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi.

Ünlü profesörün katıldığı bir programda gençlik fotoğrafları ortaya çıktı. Karatay’ın 50 yıl önce çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Fotoğrafın çekildiği yıllarda 22 yaşında olduğunu söyleyen Canan Karatay’ın gençlik halleri yorum yağmuruna tutuldu.

Karatay’ın bakışlarına atıfta bulunan takipçiler “Hiç değişmemiş, o zaman da aynıymış” yorumunu yaparken, bazı kişiler ise Prof. Dr. Canan Karatay’a hayatın acımasız davrandığını vurguladı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...