Can Ateş, Meryem Uzerli'nin yanına gitti mi?

Can Ateş, Meryem Uzerli'nin yanına gitti mi?

MAGAZİN Haberleri

Beklenen doğum gerçekleşti ancak Can Ateş Meryem Üzerli'nin yanına gitmedi.

Ateş doğum öncesi Üzerli'ye, 'Kızıma sahip çıkacağım, o benim evladım doğumda yanında olmak istiyorum' demişti. Ancak Meryem Üzerli'nin ailesi bu duruma karşı gelmiş ve Can Ateş'in gelmemesini söylemişlerdi. Meryem Üzerli kızı Lara'ya kendi soy ismini verdi.


DOĞUMDAN SONRA İLK MESAJINI PAYLAŞTI
Meryem Uzerli, sabaha karşı bir kız bebek dünyaya getirdi. Kızına Lara ismini koyan Uzerli, Instagram sayfasından kızının elinin fotoğrafını paylaşarak şu notu yazdı: "Hoşgeldin bu dünyada benim sevgili canım LARA UZERLI. 10.02.2014 doğdun. Ben Allah'a o kadar teşekkür ediyorum ki - sağlıklı dünyaya geldin!!! Ben Allah'a teşekkür ediyorum , çünkü bana güç verdi : seni birinci gün den itibaren koruyabildim : yasıyorsun!!! ve bu en büyük hediyem! Benim çok yakin arkadaşım Ana doğum da yanımdaydı ve tüm aileme, arkadaşlarıma ve SİZE : teşekkür etmek istiyorum!!! Dilekleriniz İçin ... Sevginiz İçin ! Çok sağ olun!!! istiyorum!!! Dilekleriniz İçin ... Sevginiz İçin ! Çok sağ olun!!!"


MERYEM ÜZERLİ'NİN KIZI LARA
Can Ateş, Meryem Uzerli'nin yanına gitti mi?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...