Çağlar Ökten’in oğlu Seda Sayan yorumuna ateş püskürdü… “O benim annem değil!”

Düzenleyen:
Çağlar Ökten’in oğlu Seda Sayan yorumuna ateş püskürdü… “O benim annem değil!”

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında nikah masasına oturmuştu. Yaptığı her hamleyle çok konuşulan Seda Sayan, bu kez Çağlar Ökten’in oğlu Artur’un kendisine yaptığı göndermeyle gündeme geldi. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, 24 Nisan 2022’de Çağlar Ökten ile evlenerek 7. kez dünya evine girmişti. Mayıs ayında Prag’da evlenmeyi planlayan Sayan ve Ökten planları iptal olunca lüks bir otelde nikah yapmıştı.
Özel hayatıyla çok konuşulan Sayan, bu kez Çağlar Ökten’in oğlu Artur Ökten’in kendisi hakkında yaptığı yorumla adından söz ettirdi.

Çağlar Ökten’in 8 yaşındaki oğlu Artur Ökten’in Instagram hesabında paylaştığı gönderinin altına bir kullanıcı “Sırtın yere gelmez oğlum Seda annen var bu hayatta” şeklinde yorum yaptı.

Bu yoruma çok sinirlenen Artur, adeta ateş püskürdü. Çok sinirlenen çocuk, “1- Seda benim annem değil ben ona abla diyorum! 2- Benim sırtım gerçek annem sayesinde yere değmez o benim arkamda, Seda abla değil!” sözleriyle tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...