Çağla Şıkel'in zor günleri

Çağla Şıkel'in zor günleri

MAGAZİN Haberleri

Çağla Şıkel, okula başlayan oğlu Kuzey'in korkusu sebebiyle zor günler geçiriyor.

Takipçileriyle oğlunu her gün zar zor okula götürdüğünü anlatan Şıkel, Kuzey'i sınıfa alıştırmak için evde küçük toplantılar yaptığını söyledi. Oğlunu tam okula alıştırmışken, Kuzey'in sınıftaki arkadaşı okula gelmeyince yine aynı dertlerin baş göstermiş olması nedeniyle ünlü ismi bir hayli zor duruma soktu. Şıkel, bu durumu yine akşam toplantılarıyla çözmeye karar verdiğini açıkladı.


İŞTE O YAZI
ilk gunlerde baya sorun yasadik buyuk oglumla ...Okula gitmek istemedi sinifa girmek istemedi agladi isyan etti vs.. Normal karsiladik tabiki ,danismanlarin soledigi bi gercek vardi eger evde veya disarda cok egleniyorsa cocuk okula gitmek istemiyebilir .Tabiki bu sebeplerden sadece biriydi. veee macera basladi ??hergun zar zor okula birakiliyordu..Okul cikisi ise tam bi drama ??boncuk gozleriyle beni ariyor acaba geldimmi diye ??gordugu anda ise parliyor gozleri ??yuzunde bi tebessumle... gozlerine baksam sarilip kosup kucagima atliyacak ve ikimizde aglicaz kesinnn ama yooo taviz vermiyorum hey dostum çak bakalim nasi gecti okul falan die bi cool hallerdeyim amaaa bilse yuregim paramparca o anlardaaa..??Okul cikisina bi gun minik bi oyuncakla gittim ,bigun onu sevdigi biyere goturdum gibi ufak suprizler yaptim (danismanlardan edindigim bilgiler dogrultusunda)aksamlari yatmadan once okul toplantisi yaptik( benim fikrim deniyebilirsinz) onun canini sikan seyleri konustuk neden sevmedigini, niye gitmek istemedigini vs anlatti.. bende gunlerce okula gitmezse veya giderse neler olabilceginden bahsettim ..Heyecan oldu keske bende onun yasinda olsaydimda okula yeniden gidebilseydim diye...Okula gidebildigi icin nekadar sansli oldugunu,gitmeyen veya imkani olmayan cocuklari anlattim ..Hergun yeni tanidigi arkadaslarinin ismini birbir not aldik. Toplantilarimizda okulla ilgili sayisiz soru soruldu meraklar giderildi herbirine buyuk bi heyecan ve istekle cvp verdim bazen kendime bile hayran kaldim ??tamm duzene soktuk derken 9 gunluk bayram tatili beni cok korkutmustuki kuzey sorunsuz okula devam etti.. taaki dun bi arkadasinin sinifdaki yoklugunu farkedip e o gelmedi ve okula gitmeyince bisey olmuyormus diyip haydaaa bismilllah bu sabah ariza cikarana kadar ??????bizim aksam toplantilari tekrar basliyorrrr , herkese kolay gelsinnnn 



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...