Çağla Şıkel’in ‘karanlık inziva’ deneyimi! 3 gün boyunca gözlerini açmadı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Daha önce soğuk korkusunu yenmek ve zihnindeki kalıpları yıkmak için buz dolu bir fıçıya giren manken Çağla Şıkel, şimdi ise ‘karanlık inziva’ adı verilen başka bir yöntem denedi. 3 gün boyunca gözleri kapalı şekilde hayatını sürdüren Şıkel, o anların videosunu da paylaştı.

Sağlıklı yaşamı ve formda görüntüsüyle adından söz ettiren Çağla Şıkel, Instagram’dan yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Gözlerine takılan bantları 3 gün boyunca çıkarmayan Şıkel, yaşadığı deneyimi takipçilerine aktardı. 

Ünlü manken Çağla Şıkel, yaz aylarında oğlu Kuzey ile ilginç bir deneyime imza atmıştı. Soğuk su ve buz dolu fıçıya giren Şıkel, korkularını yenmek için böyle bir deneme yapmak istediğini belirtmişti. O anlara sosyal medya hesabından yer veren Şıkel, altına ise “O benden cesaret aldı, ben de ondan… Seninle böyle bir deneyimi yaşamak inanılmazdı. İyi ki benimleydin oğlum, teşekkür ederim” notunu düşmüştü.

Çağla Şıkel’in ‘karanlık inziva’ deneyimi! 3 gün boyunca gözlerini açmadı

KARANLIK İNZİVAYA ÇEKİLDİ

Sosyal medyayı aktif kullanan Şıkel, son olarak bambaşka bir deneyimi takipçileriyle paylaştı. Kırklareli’ndeki bir yaşam merkezine giden mankenin gözlerine bantlar takıldı. 3 gün boyunca bu bantları çıkarmayan Çağla Şıkel, telefon kullanmaya da ara verdi. Bu süreçte doğayla baş başa kalan isim, yemekleri buradaki asistanlar aracılığıyla yedi. 
Tek kişilik özel bir odada kalan Şıkel, ‘karanlık inziva’ adı verilen bu deneyimi paylaşmayı ihmal etmedi. Instagram’a yüklediği videonun altına “Bilinmezliğe atılan ilk adımlar, çocuksu bir heyecan… Anlatılmaz bir deneyim. Ama bunun bir oyun olmadığını anladığım anları gün içinde paylaşacağım” notunu düştü. 

Çağla Şıkel’in ‘karanlık inziva’ deneyimi! 3 gün boyunca gözlerini açmadı

DESTEKLEYEN DE OLDU ELEŞTİREN DE

Şıkel’in bu videosuna kısa sürede onlarca yorum geldi. Bazı kişiler bu deneyimi desteklerken bazıları ise anlamsız buldu. Ünlü isme “Zenginlerin paralarını nasıl alacaklarını çok iyi biliyorlar” , “Çok saçma” gibi mesajlar da geldi. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...