Buse Varol paylaştı! Küslük bitince yan yana düşman çatlattılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Buse Varol paylaştı! Küslük bitince yan yana düşman çatlattılar

MAGAZİN Haberleri

Alişan'ın eşi Buse Varol eltisi Merve Tektaş'la paylaşım yaptı. Aynı fotoğrafı Merve Tektaş da paylaştı. İkilinin verdiği poz sosyal medyada gündem oldu.

Şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Instagram'ı aktif bir şekilde kullanan Buse Varol, son olarak hikaye bölümünde aralarının bozuk olduğu iddia edilen eltisi Merve Tektaş ile fotoğraf paylaştı.

EŞİNİ KORONAVİRÜSTEN KAYBETTİ

Merve Tektaş, 2021 yılında eşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Alişan'ın yeğenleri ile ilgilenip onları ihmal etmemesi ise hayranlarının takdirini topluyordu. Varol'la Merve Tektaş'ın uzun zamandır küs olduğu konuşulurken ikiliden gelen paylaşım herkesi şaşırttı. Fotoğrafta ise iki eltinin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Aynı fotoğrafı Merve Tektaş da paylaşarak büyük ilgi topladı.

Buse Varol paylaştı! Küslük bitince yan yana düşman çatlattılar

2021 yılında kardeşi vefat eden Alişan, yengesi Merve Tektaş ve yeğenleriyle yakından ilgilenmeye başlamıştı. Ancak Varol bu durumdan rahatsız olmuştu. İkilinin arasında yaşanan gerginliklerin ardından Buse Varol ile Merve Tektaş'ın araları açılmıştı. Eltiler sosyal medyada yan yana oldukları fotoğrafları silerek birbirini takipten çıkmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...