Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli evleniyor

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli evleniyor

MAGAZİN Haberleri

Poyraz Karayel'in başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli evleniyor

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli nikâh masasına oturuyor! Türkiye'nin başarılı sanatçılarından olan Burçin Terzioğlu, Murat Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra yeni dizide rol aldığı ve aşk yaşadığı İlker Kaleli ile evlilik kararı aldı.


Dizi setinden nikah masasına!
Poyraz Karayel dizisinin setinde başlayan aşk nikah masasına tanışınıyor.Murat Yıldırım'dan boşanan Burçin Terzioğlu, mutluluğu İlker Kaleli'de buldu. Dizi setinden nikah masasına!Poyraz Karayel dizisinin setinde başlayan aşk nikah masasına tanışınıyor.Murat Yıldırım'dan boşanan Burçin Terzioğlu, mutluluğu İlker Kaleli'de buldu. Kanal D'deki 'Poyraz Karayel'in başrol oyuncuları nbsp;Burçin Terzioğlu (Ayşegül) ile nbsp;İlker Kaleli (Poyraz) ekranda sevgiliyi canlandırıyor. İkilinin arasında aşk başladığı konuşuluyordu.


Yaza düğün var
Burçin Terzioğlu "Bunlar dedikodu, yalan" diyordu. Ancak iddialar doğru çıktı. 2 aydır birlikte olan nbsp;Burçin Terzioğlu ile nbsp;İlker Kaleli ilişkilerini herkesten gizliyor. Çift, önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyor. Geçtiğimiz yıl eşi Murat Yıldırım'dan boşanan Burçin Terzioğlu, yeni sevgilisi İlker Kaleli'yi babasıyla tanıştırmıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...