Burak Özçivit, Diriliş ile anlaştı

Düzenleyen:
Burak Özçivit, Diriliş ile anlaştı

MAGAZİN Haberleri

Son dönemde sıkça gündeme gelen ünlü oyuncu Burak Özçivit, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul oyuncu kadrosunda yer alacak mı? Özçivit için yeni bir iddia gündeme geldi.

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul'da yer alması beklenen Burak Özçivit hakkında son nokta koyuldu. 

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Diriliş Ertuğrul ile bir süredir adı anılan Burak Özçivit için yeni bir iddiayı gündeme getirdi.

BU SEZON DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA YER ALACAK MI?

Tekden Film’le ‘Diriliş Osman Gazi’yi oynaması için el sıkışan oyuncuyla, yapım şirketi arasındaki pürüzler önceki gün giderildi. Özçivit, ‘Diriliş’e, Ertuğrul dönemi bittikten sonra ‘Diriliş Osman Gazi’ olarak başlayacak..." Yani Diriliş Ertuğrul beşinci sezon değil altıncı sezon kadroya dahil olacak.

3 MİLYON TL'LİK ANLAŞMA!

Öte yandan "2017-2018 sezonunda marka yüzü yaptığı Burak Özçivit’e 2.5 milyon TL ödeyen Altınyıldız, sözleşme yeniledi. Oyuncu, bu kez 3 milyon TL’ye anlaştığı Altınyıldız Classics’in yeni koleksiyonuna modellik yaptı..

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...