Bülent Şakrak’tan boşanma sonrası ilk paylaşım! Düştüğü not dikkat çekti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bülent Şakrak’tan boşanma sonrası ilk paylaşım! Düştüğü not dikkat çekti

MAGAZİN Haberleri

Ceyda Düvenci ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde noktalayan Bülent Şakrak, boşandıktan sonra oğlu Ali ve eski eşinin kızı Melisa ile tatile çıktı. Bu tatilden fotoğraf paylaşan Şakrak’ın fotoğrafa düştüğü not dikkat çekti.

Uzun süredir ayrılık iddiasıyla gündeme gelen Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti, 10 Temmuz’da tek celsede boşandı. 8 yılık evliliklerini bitiren çiftin duruşması 15 dakika sürdü. 

2015 yılında evlenen ve bir çocukları olan Düvenci ile Şakrak, anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin çocukları Okan Ali'nin velayeti annesine verildi. Sessiz sedasız yollarını ayıran ikili, duruşma sonrası herhangi bir açıklama yapmadı.

ÇOCUKLARI ALIP TATİLE ÇIKTI

Bülent Şakrak, boşanmanın ardından oğlu Ali ve eski eşi Ceyda Düvenci'nin Engin Akgün ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa ile birlikte tatile çıktı. Ali ve Melisa ile keyifli vakit geçiren Şakrak, o anları sosyal medya hesabından "Oğlum Ali, kızım Melisa" etiketi ile takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafa ise dikkat çeken “Hâkikat bağına girmek istersen, gonca güllerini dermek istersen, erenler sırrına ermek istersen, bu sırra ermeye rehber isterler” notunu düştü. Ünlü oyuncunun paylaşımını yorumlara kapatması da gözlerden kaçmadı.

Bülent Şakrak’tan boşanma sonrası ilk paylaşım! Düştüğü not dikkat çekti

“BOŞANMA KARARINI BEN VERMEDİM”

Oyuncu Ceyda Düvenci, haklarında çıkan boşanma iddiaları sonrası bir takipçisinin yorumu üzerine sessizliğini bozmuştu. Sosyal medyadan kendisine "Bu adam senin engelli evladını kendi öz çocuğu gibi sahiplenecek kadar okyanuslar büyüklüğünde bir kalbe sahip… Onu kendi evladından ayırmayacak kadar bence bu güzel adamı bırakma. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz" yazan takipçisine "Kararı ben vermedim maalesef" cevabıyla boşanma iddialarını doğrulamıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...