Bülent Ersoy'dan Kenan Evren'e, 'Beni koltuğa gömenler...'

Bülent Ersoy'dan Kenan Evren'e, 'Beni koltuğa gömenler...'

MAGAZİN Haberleri

Bülent Ersoy'dan Kenan Evren'e, Beni koltuğa gömenler şimdi yatağa gömüldü

12 Eylül 1980darbesiyle sahne yasağı getirilen Bülent Ersoy, bu 12 Eylül'ün assolistiydi. Sahnede 'o günleri' anmadan geçmedi: Beni koltuklara gömenler yataklara gömüldüler. nbsp;Maçka Küçükçiftlik Park'taki 'Gazino Günleri'nin önceki akşam konuğu Bülent Ersoy'du. İzleyicilerine unutulmaz bir akşam yaşatan Diva için gecenin ayrı bir önemi vardı. 12 Eylül 1980 ihtilalinde 8 yıl boyunca sahne yasağı konulan Ersoy, darbenin yıldönümünde performans sergiledi. Darbe mağduru sanatçı sahnede şunları söyledi: 12 Eylül'de bana bir yasak konmuştu. Evimde koltuklara gömmüşlerdi. Ama takdiri ilahi, Allah'ın keremine kurban olayım. Onun terazisi hiçbir zaman yanlış tartmaz. Yıllar sonra yine aynı tarihte sahnedeyim, ama beni koltuklara gömenler yataklara gömüldü şu anda...
'MISIR'DA YAŞANAN KATLİAM'
Performansıyla büyük alkış toplayan Ersoy, konser sonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mısır'da yaşanan süreçle ilgili soru karşısında sanatçı, "Suriye'de de Mısır'da da son derece rahatsız edici, insana yapılmaması gereken şeyler yaşanıyor. Bu bir katliam, son derece yanlış. Yurtdışında köpeklerin bile yaşam hakkı var" dedi. (akşam.com.tr)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...