Bülent Ersoy yoğun bakımda

Düzenleyen:
Bülent Ersoy yoğun bakımda

MAGAZİN Haberleri

Türk sanat müziğinin usta sesi Bülent Ersoy, zatürre başlangıcı nedeniyle 19 Ocak'ta hastaneye yattı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ünlü sanatçıya, doktorlar 1 ay sahneye çıkma yasağı koydu.

Bülent Ersoy'u yoğun bakımda ziyaret eden ses sanatçısı Onur Akay, ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akay, Bülent Ersoy'un sağlık durumunun iyiye gittiğini kısa sürede taburcu olacağını söyledi.

Magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Onur Akay, Diva Bülent Ersoy'un sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

1 AY SAHNEYE ÇIKAMAYACAK

Onur Akay, "Bülent Hanım çok ağır bir hastalık geçirdi ve tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Doktorları 1 ay sahne yasağı koydu ama bu sesinde olan bir sorundan dolayı değil. Zatürre teşhisi ve ağır bir soğuk algınlığı nedeni ile sesi kısılmış." dedi.

Onur Akay, Ersoy'un sağlık durumunun iyiye gittiğini kısa sürede taburcu olacağını da söyledi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...