Bülent Ersoy 'Fok balığı gibi düştüm'

Bülent Ersoy 'Fok balığı gibi düştüm'

MAGAZİN Haberleri

Bülent Ersoy, geçtiğimiz pazar canlı yayınlanan programında bayılmasının reklam olduğu iddialarına yanıt verdi.

Ünlü sanatçı, dün gece bir restoran çıkısında gazatecilerin canlı yayında bayılmasıyla ilgili iddiaların hatırlatılması üzerine şunları söyledi: "Canlı yayın sırasında şarkımı seslendirirken tansiyonumun düştüğünü hissettim. Eğer şarkımı playback okuma şansım olsa yarıda bırakır dinlenmeye çekilirdim. Ancak değerli Türk halkının karşısında şarkımı yarım kesmek büyük bir saygısızlık olacağından şarkı sonuna kadar kendimi sıktım ve şarkı sonunda kendimi yere bıraktım. Fok balığı gibi düştüm. Bu durumun reklam yapma ile herhangi bir ilgisi yoktur. Yere kendimi bıraktıktan sonrada kaburgamda 3 çatlamanın olduğunu fark ettik."
Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, canlı sunduğu program sırasında baygınlık geçirdi.
Bülent Ersoy, canlı yayında böyle bayıldı
Sanatçı Bülent Ersoy, Show tv televizyon kanalında canlı olarak yayınlanan 'Bülent Ersoy Show' adlı programda bayılarak yere düştü. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Bülent Ersoy'un tansiyonunun düştüğü belirtildi. Yere yığılan Ersoy'a müdahale edilirken bir süre sonrada programına kaldığı yerden devam etti. Televizyon daha sonra reklama gitti. nbsp;

İŞTE O ANLAR-VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...