Bülent Ersoy, Ajda Pekkan polemiğinde geri adım atmadı

Bülent Ersoy, Ajda Pekkan polemiğinde geri adım atmadı

MAGAZİN Haberleri

Bülent Ersoy Ajda Pekkan polemiğinde geri adım atmadı. Ersoy, 'Gitsin beni mahkemeye versin' diyerek tavrından geri adım atmadı.

Bodrum'daki Dedikodulu Kulüp'te sahne alan Bülent Ersoy, sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni sezonda SHOW TV'de bir şov programıyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Ersoy, Ajda Pekkan polemiğinde geri adım atmadı. Ajda Pekkan'ın bir organizasyonda masasına oturup kendisine selam vermemesi üzerine Bülent Ersoy'un Pekkan hakkında kullandığı ağır ifadeler olay çıkartmıştı. 'Hödük", "Ucube" ve "Neslitükenmiş" gibi sözleri süperstarın canının acıması için bilerek ve isteyerek kullandığını ifade eden Ersoy, "Beni mahkemeye verecekmiş. En doğal, en tabii hakkı. Gitsin beni mahkemeye versin" diyerek tavrından geri adım atmadı.
'BENİ NASIL ÖPMEZ'
Geçtiğimiz günlerde Ajda Pekkan'ın medyaya yansıyan "Ben kendisine selam vermiştim. Selam vermediğim Orhan Gencebay'dı" açıklamasını kati suretle yalanlayan Diva, "Ben ne Orhan Gencebay'ım ne de bir başkasıyım. Zamanında kendisiyle kucak kucağa olacak kadar samimi bir ilişkisi olan bir arkadaşı olarak, o iftar yemeğinde onunla merhabalaşmak, onunla öpüşmek en doğal hakkımdı. O yapmış olduğu hareketi ben kendisine yapmış olsaydım acaba o alınmaz mıydı? Gücenmez miydi? Ben onun arkadaşıydım. Beni nasıl öpmez? Bana nasıl merhaba demez? Orhan Bey ile aralarındaki ticari ilişki beni bağlamaz. Aralarında yaşadıkları olayları neden bana taşıyor? Bana sıçrıyor?" dedi.
'YANLIŞI KABUL ETSİN'
Diva, "Ajda Pekkan yanlışını kabul etsin. Ha etmezse de kendisine saygı duyarım. Eğer bu konuda beni yargıya taşımışsa ki bu en tabii en doğal hakkıdır, kendisine saygı duyarım. Ben sarf ettiğim sözleri bana selam vermemezlik yapmadığını iddia ettiği için söyledim. Bugün yine aynı hadise ile karşılaşsam yine aynı tavrı takınır, yine aynı şeyleri söylerim. Çünkü ben her ikisinin de arkadaşıyım. Bizden kaç tane daha var ki? Bir elin parmakları kadarız" dedi ve ekledi; "Allah herkesin gönlüne göre versin." Röportajın ardından sahnedeki yerini alan Türk Sanat Müziği'nin divası, kendisini dinlemeye gelen konuklarına doyumsuz bir gece yaşatırken, Diva'nın bitmek tükenmek bilmeyen sahne enerjisi büyük takdir topladı. Yakında İzzet Yıldızhan'la birlikte SHOW TV'de yeni bir program yapacağının da müjdesini veren Diva sahne sonrası istirahat etmek için kaldığı otelin yolunu tuttu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...