Bu halinden eser yok: Müge Anlı imaj değiştirdi

Düzenleyen:
Bu halinden eser yok: Müge Anlı imaj değiştirdi

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı, yayınladığı son fotoğrafla görenleri şaşırttı. Hafta içi her gün televizyon izleyicisiyle buluşan Anlı, spor tarzıyla dikkat çekti.

ATV ekranlarında hafta içi her gün Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla ekranlarda olan ünlü sunucu sosyal medya hesabında yayınladığı son pozuyla farklı imajını gösterdi.

Milyonların sevgisini kazanan sunucu, yılların birikimiyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Araştırmacı gazeteci de olan Müge Anlı, kariyerinin yanı sıra son dönemde açtığı sosyal medya hesabıyla da gündem olmuştu.

GÖRENLER ŞAŞIRDI

Instagram hesabında yayınladığı hemen hemen her pozuyla konuşulan ünlü isim, çok konuşulan fotoğraflarının arasına bir yenisini daha ekledi. Müge Anlı, program sonrası çektirdiği pozla çok konuşuldu. Anlı, üzerinde spor kıyafetlerin olduğu kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.

Ünlü sunucu son fotoğrafıyla farklı imajını da gözler önüne sermiş oldu. İşte o kare…

Bu halinden eser yok: Müge Anlı imaj değiştirdiMüge Anlı



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...