Bu dizi gündemi ekrana taşıyor!

Bu dizi gündemi ekrana taşıyor!

MAGAZİN Haberleri

Seyirci, "İki Dünya Arasında" dizisinde, kürtajdan Suriye'deki iç savaşa kadar Türkiye gündemini meşgul eden bireysel ve toplumsal her konuyu bulacak

Suriye'de yaşananları etkileyici bir hikayeyle anlatan Samanyolu TV'nin yeni dizisi İki Dünya Arasında'nın çekimleri Şile'de sürüyor. Dünya meselelerinden, günlük hayata birçok konuyu ele alan dizide, herkes kendisinden bir parça buluyor. Son dönem çok konuşulan kürtajdan, Suriye'deki iç savaşa kadar gündemi meşgul eden bütün konular karşımıza çıkıyor. Samanyolu TV'de hafta içi her akşam 19:45'te izleyici ile buluşan İki Dünya Arasında, deyim yerindeyse gündemi ekrana taşıyor. Yönetmenliğini Tolga Çetin'in yaptığı dizide, başlıca rolleri İnanç Ömer Benlioğlu, Meltem Dağ, Ahmet Bozkuş, Sevinç Kumaş, Filiz Kaya, Yavuz Çetin, Nesrin Yıldırım, Mehmet Yücel Özkal, Hüseyin Taş, Hasan Ballıkbaş, Cengiz Okuyucu, Çiğdem Çelen Yılmaz, Bahadır Bingöllü, Barış Candoğan, Batuhan Soncul, Tunç Demir, Begüm Fil paylaşıyor. Yönetmen Tolga Çetin, "Dizimiz bir mahalle dizisi. Şile'de Küçük bir mahalle. Burada yaşanan aşklar, fedakarlıklar, acılar, sevinçler...kısacası herkesin kendisinden bir parça bulabileceği sımsıcak konular. Ekibimle çok özverili çalışıyoruz. Umarım bu heyecan izleyiciye de yansır ve kendilerinden bir şeyler bulurlar" şeklinde konuştu. İki Dünya Arasında'yı yerli diziler içinde çok özel bir yere koyan birçok orijinal karakter mevcut. Senaryosuyla olduğu kadar karakterleriyle de ilgi çeken dizide, iç savaşın eşiğindeki Suriye'de yaşanan insanlık dramı bir aile hikayesiyle ele alınıyor. İç savaş sebebiyle Türkiye'ye sığınan Sahra, "Yaşatmak için yaşa" düşüncesiyle hayatını insanlara adamış biri. Öğretmen Selim ise ortaokuldan itibaren hayırseverlerin verdiği burslarla yatılı okumuş, öğretmen olduktan sonra da yurt dışındaki okullarda hizmete devam eden bir karakter. Bu dizi gündemi ekrana taşıyor!HEYECANLI BİR EKİP Oyuncular, dizideki karakterlerin hakkını bütün heyecan ve özveriyle yerine getirmeye çalışıyorlar. Meltem Dağ, Suriyeli Sahra'yı, İnanç Ömer Benlioğlu ise öğretmen Selim'i oynuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...