Bu akşam Cem Yılmaz'ın düğünü var

- Güncelleme:
Bu akşam Cem Yılmaz'ın düğünü var

Magazin Haberleri

Ahu Yağtu ile nikah masasına oturacak olan Cem Yılmaz, hiçbir masraftan kaçınmadı. Komedyene; 150 kişilik düğünü; yaklaşık 100 bin TL'ye mal olacak.

Bu akşam Ahu Yağtu ile saat 20.00'de evlenecek olan Cem Yılmaz'ın Pera Palas Otel'indeki düğünüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Takvim gazetesinin haberine göre; ünlü çift, 150 kişilik misafirlerini otelin 'Grand Pera' adlı salonunda ağırlayacak. Yılmaz, kişi başı 130 euro ödeyecek. Düğünün salon ve yemeği için 19 bin 500 euro yani yaklaşık 45 bin TL çıkacak olan ünlü komedyenin masrafları bununla da bitmiyor. nbsp;

ODALARI KAPATTI! nbsp;
Cem Yılmaz, alkollü içki ve ekstra masraflar için de yaklaşık 15 bin TL ödeyecek. Misafirleri için 30 odayı kapatan komedyen, bunun için 25 bin TL ücret ödeyecek. Ümit Besen'in sahne alacağı düğünde; geleneksel Türk yemeklerinin de olduğu özel bir mönü sunulacak. Süsleme gibi bütün masraflar toplamında; Cem Yılmaz'a bu akşamki görkemli düğünü; 100 bin TL'ye mal olacak.

İŞTE DÜĞÜN MÖNÜSÜ
nbsp;Türk meze tabağı (domatesli patlıcan salatası, çerkez tavuğu, beyaz peynir, Antep ezme, sarma,lakerda, kısır, haydari, fava) nbsp;
nbsp;Porcini mantarlı su böreği (naneli yoğurt sos ile) nbsp;
nbsp;Sütte marine edilmiş kuzu sırtı (gratine ceviz, patlıcan beğendi, kök sebzeleri ve kekik sos ile) nbsp;
nbsp;Osmanlı tatlı tabağı (kaymak ile)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...