Boşanacakları söyleniyordu: Yasemin Özilhan’dan ayrılık iddialarına fotoğraflı cevap

Düzenleyen:
Boşanacakları söyleniyordu: Yasemin Özilhan’dan ayrılık iddialarına fotoğraflı cevap

MAGAZİN Haberleri

Yayınladığı döneme damga vuran Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela karakteriyle hafızalara kazınan eski oyuncu Yasemin Özilhan, özel hayatıyla da merak edilen kişiler arasında. İzzet Özilhan ile 11 yıldır birlikte olan ünlü ismin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı söyleniyor. Hatta geçtiğimiz hafta ikilinin boşanacakları yönündeki dedikodular magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yasemin Özilhan, çıkan haberlere cevabını sosyal medyadan yaptığı fotoğraflı paylaşımla cevap verdi.

2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturan Yasemin Özilhan, dizi ve film setlerinden uzak kalmayı tercih etti. Oyunculuk kariyerine ara veren ünlü isim, ekranlardan uzak olsa da sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

Eski oyuncunun son zamanlarda eşi İzzet Özilhan ile birlikte görülmemesi evliliklerinde kriz yaşandığı dedikodusuna neden olmuştu. İzzet Özilhan’ın önceki gün Instagram hesabını kapatması, Yasemin Özilhan’ın ise eşiyle olan bazı fotoğraflarını kaldırması boşanma dedikodularını alevlendirmişti. İki çocuğu bulunan çiftten konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti.

Boşanacakları söyleniyordu: Yasemin Özilhan’dan ayrılık iddialarına fotoğraflı cevap

YASEMİN ÖZİLHAN EŞİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ayrılacakları iddia edilen çiftten yeni bir hamle geldi. Yasemin Özilhan, eşinin fotoğrafına sosyal medya hesabından yer vererek boşanma söylentilerine son noktayı koydu. Ünlü isim, kitap okurken çektiği eşinin fotoğrafına Instagram hesabından yer vererek ‘İzzet Özilhan evi terk etti’ söylentilerine de cevap vermiş oldu.

Boşanacakları söyleniyordu: Yasemin Özilhan’dan ayrılık iddialarına fotoğraflı cevapYasemin Özilhan, eşi İzzet Özilhan'ın fotoğrafını paylaştı



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...