Boşanacakları iddia ediliyordu! Alişan ve Buse çifti paylaşımlarıyla son noktayı koydu

Düzenleyen:
Boşanacakları iddia ediliyordu! Alişan ve Buse çifti paylaşımlarıyla son noktayı koydu

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir gündemden düşmeyen Alişan ve Buse Varol çiftinden beklenen paylaşım geldi. Çiftin boşanacaklarına dair iddialar öne sürülmüştü. İkili sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraf ile iddialara son noktayı koydu.

Buse Varol ve Alişan çiftinin kızlarının doğum günün ayrı ayrı kutlaması boşanma iddialarını güçlendirmişti. Çift, oğulları Burak’ın doğum gününde bir araya gelerek sürpriz bir paylaşım yaptı. 

ÇİFTİNDEN SÜRPRİZ PAYLAŞIM 

Kızları Eliz’in doğum gününü ayrı ayrı kutlayan Alişan-Buse çifti, oğulları Burak’ın doğum gününde bir araya gelerek mutluluk pozlarını verdi. Ünlü çift verdikleri pozlar iddiaları son noktayı koydu. 

Boşanacakları iddia ediliyordu! Alişan ve Buse çifti paylaşımlarıyla son noktayı koyduÇiftin sürpriz paylaşımı.

“KRİZ YOK” 

Öte yandan Buse Varol, verdiği bir röportajda "Aynı evde yaşıyoruz. Alişan ile görüşüyoruz. Yüzük ya da başka bir şey onlar gösterge değil. Kriz falan gerçekten yok. Bazı şeyleri hep göz önünde yaşadık ama bunlar çok özel konular olduğu için konuşmak istemiyorum. Bir gün bir şey söylemek istersek Alişan ile birlikte söyleriz" ifadelerini kullanmıştı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...