Biten evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu! Aylar sonra gelen itiraf…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Biten evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu! Aylar sonra gelen itiraf…

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz temmuz ayında şarkıcı Zeynep Bastık ile tek celsede boşanan Tolga Akış, boşanma kararı hakkında konuştu. Akış, “Tekrardan evlenir misiniz?” sorusuna da samimiyetle cevap verdi.

2021 temmuz ayında nikah masasına oturan şarkıcı Zeynep Bastık ve ünlülerin menajeri Tolga Akış, evliliklerinin senesi dolmadan boşanma kararı aldı. Çift, birinci yılları tamamlanır tamamlanmaz tek celsede görülen davayla birlikteliklerini noktaladı.

Boşanma kararıyla ilgili ilk açıklamayı Zeynep Bastık yaparak, “Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazla oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Biten evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu! Aylar sonra gelen itiraf…

BOŞANMA NEDENİNİ PAYLAŞTI

Zeynep Bastık’ın eski eşi ve menajeri Tolga Akış, suskunluğunu koruyan taraf olmuştu. Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Tolga Akış, biten evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu. 

Akış, “Bizim ilişkimiz zaten yavaş yavaş dostluğa doğru ilerliyor ve o hale geldi diye biz ayrılık kararı aldık. Dolayısıyla dostluğumuzu kaybetmemiz için bir sebep yok. İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz” dedi.

Biten evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu! Aylar sonra gelen itiraf…

YENİDEN EVLİLİK SORUSUNA CEVAP

“Tekrardan evlenir misiniz” sorusuna ise Akış “Hayır. Öyle bir durumda değiliz. Gayet güzel arkadaşlığımız devam ediyor” cevabını verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...