Biran Damla Yılmaz, ‘Kopuk’ dizisi için imaj değiştirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Biran Damla Yılmaz, ‘Kopuk’ dizisi için imaj değiştirdi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kaan Yıldırım ve Seray Kaya ile ‘Kopuk’ dizisinde başrol oynamaya hazırlanan Biran Damla Yılmaz, yeni projesi için imaj tazeledi. Rolü için saçlarını siyaha boyatan oyuncu, hayranları tarafından övgüler aldı.

Geçtiğimiz sezon final yapan Yasak Elma ile adını geniş kitlelere duyuran genç oyuncu Biran Damla Yılmaz, yeni dizisi ‘Kopuk’ için saçlarını koyulaştırdı. 

MedYapım'ın yeni projesi Kopuk, Tarlabaşı’nda geçen bir intikam hikayesini anlatacak. Dizinin kadın başrolü Yasemin karakterini ise Biran Damla Yılmaz canlandıracak. 

Cuma günü sete çıkması planlanan dizinin okuma provaları geçtiğimiz gün yapıldı. Koray Kerimoğlu‘nun yöneteceği ve eğlenceli karakterleriyle dikkat çeken dizinin oyuncuları bir araya geldi. 

Dizide Avukat Sera Egemen rolünü üstlenen Biran Damla Yılmaz, avukatlardan hızlandırılmış dersler aldı. Rolü için sıkı bir hazırlık yapan oyuncu, imajını da değiştirdi. Saçlarını koyu renge boyatan Yılmaz, son halini sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla gözler önüne serdi. 

Biran Damla Yılmaz, ‘Kopuk’ dizisi için imaj değiştirdi

TAKİPÇİLERİ YORUMSUZ BIRAKMADI

Ünlü oyuncunun yeni paylaşımını gören hayranları “Bu ne güzellik” , “Saçların harika olmuş” , “Dünyanın en güzel gülüşü” gibi yorumlar yaptı.

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Yılmaz, 3.8 milyon takipçili Instagram hesabını aktif olarak kullanıyor. Başarılı isim sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yaparak gündemdeki yerini koruyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...