Bir Litre Gözyaşı final yapıyor, yayından kaldırıldı

Düzenleyen:
Bir Litre Gözyaşı final yapıyor, yayından kaldırıldı

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarında yayınlanan bir dizi daha reytinglere yenildi. Bir Litre Gözyaşı dizisi final yaparak ekranlara veda ediyor. Bir Litre Gözyaşı ekran macerasını tamamlıyor.

Kanal D bir dizinin daha ipini çekti. Kanal D ekranlarında pazar günleri yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi reytinglere yenildi. Sabah saatlerinde görüşen kanal ve yapım ekibi diziyi bitirme kararı aldı. Bir Litre Gözyaşı dizisi ekran macerasını tamamlayarak final yapıyor.

Kanal D'de toplu kıyım!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı gibi Bir Umut Yeter diziside final yaptı. Bir Litre Gözyaşı dizisi çekilen 2 bölüm daha ekranlara gelerek final yapacak.

Bir Litre Gözyaşı neden bitti?

Pazar akşamları ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı dizisi reytinglere yenildi. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma ve Fox TV ekranlarında Savaşçı yüksek izlenmesi sebebiyle Bir Litre Gözyaşı istenilen reytingi alamayıp final yapıyor.

İzleyici Ağlama Anne seçti!

Aynı gün ekran macerasına başlayan Ağlama Anne ve Bir Litre Gözyaşı dizileri arasında izleyici Ağlama Anne dizisi seçti. Ağlama Anne yüksek izlenme oranlarıyla kanalın yüzünü güldürdü, Bir Litre Gözyaşı dizisinin sonu oldu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...