Beta lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beta lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır son yolculuğuna uğurlandı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

"Beta” lakabıyla tanınan rapçi Berk Bayındır, bir rezidansın 8. katından düşerek hayatını kaybetmişti. Ünlü rapçi, son yolculuğuna uğurlandı, sevenleri ünlü ismi son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Beta lakaplı rapçiden dün acı haber gelmiş, ünlü ismin vefat haberiyle sevenleri yıkılmıştı. Kağıthane’de yaşadığı rezidansın 8’inci katından düşerek hayatını kaybeden “Beta” lakaplı Berk Bayındır için Zincirlikuyu Camiinde cenaze töreni düzenlendi.

AİLESİ VE SEVENLERİ TABUTU BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Öğle namazına müteakip düzenlenen törene ailesi, Rap camiasından birçok isim ve sevenleri katıldı. Ünlü rapçiniin tabutu başında ailesi ve sevenleri uzun süre gözyaşı döktü. Binlerce kişi Berk Bayındır'ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Beta lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır son yolculuğuna uğurlandı"ONU UĞURLAMAYA GELDİK”

Berk Bayındır'ın yakın arkadaşı olan oyuncu ve müzisyen Deniz Gürzumar, "Hepimizin başı sağ olsun. Bütün sevenleri olarak buradayız. Onu uğurlamaya geldik. Çok kısa süre önce beraberdik. Gayet de iyiydi" şeklinde konuştu.

“ÇOK ÜZGÜNÜM, DİYECEK BİR ŞEY YOK”

Bayındır'ın cenazeye katılan oyuncu arkadaşı Bora Akkaş ise, "Yani diyebileceğim bir şey yok. Çok yetenekli bir arkadaşımı kaybettik. Çok üzgünüm. Diyebilecek başka bir şeyim yok." ifadelerini kullandı.

Beta lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır son yolculuğuna uğurlandı"TAMAMEN ŞOKTAYIZ"

“Joker” lakabıyla tanınan rapçi Mete Erpek, "Ne söyleyebiliriz ki. Zaten şok halindeyiz hala. Özellikle geçirdiği kaza bizi yeterince üzdü. Ondan sonra böyle bir haber aldık. Yani tamamen şoktayız. Çok iyi bir insanı kaybettik gerçekten. Nur içinde yatsın diyoruz, elimizden başka bir şey demek gelmiyor. Allah sevenlerine sabır versin" şeklinde konuştu.

Ünlü Rapçi Berk Bayındır, cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığına defnedildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...