Berrak Tüzünantaç Lady olmayı reddetti!

Berrak Tüzünantaç Lady olmayı reddetti!

MAGAZİN Haberleri

Muhteşem Yüzyıl dizisinin oyuncusu Berrak Tüzünataç, İskoç Lady'si olma unvanı teklif edildi. Tüzünataç ise bu teklifi kabul etmedi.

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Mührinnisa Sultanı' canlandıran Berrak Tüzünataç'a İskoçya kanunlarına göre tarihi bölgede toprak verilerek İskoç Lady'si olma unvanı teklif edildi. Tüzünataç, cep telefonuna gelen, "Merhabalar Berrak Hanım. Aralarında Wilma Elles ve Deniz Seki'nin de bulunduğu Türkiye ve dünyadan birçok ünlü ismin tercihi olan, tamamı İngiltere'den getirilen hediyelerimiz bulunmaktadır... Size de İskoçya'dan Lady unvanı hediye etmek isteriz" mesajına karşılık "Aşırı mersi" cevabını yazdı. Instagram sayfasında mesajın fotoğrafını paylaşan Tüzünataç, arkadaşlarından ilginç tepkiler aldı. Şarkıcı Tarkan'ın modacısı Ceyda Balaban'ın taç simgesi yollamasına Tüzünataç, "Er ya da geç bekliyordum zaten" diyerek espri yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...