Bergüzar Korel, yardım kolisinden çıkanı görünce çıldırdı: Sizler iyilik peşinde değilsiniz!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bergüzar Korel, yardım kolisinden çıkanı görünce çıldırdı: Sizler iyilik peşinde değilsiniz!

MAGAZİN Haberleri

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından destek paylaşımlarına devam eden Bergüzar Korel, sosyal medyadan isyan etti. Ünlü oyuncu depremzedeler için gelen yardım kolisinden çıkan topuklu ayakkabıyı görünce sinirlerine hakim olamadı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ilde ağır yıkıma neden oldu, binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaşanan felaket sonrası ünlü isimler afet bölgesine destek için kolları sıvadı. 

Depremin ilk gününden bu yana desteğini esirgemeyen Bergüzar Korel, yardım kampanyalarına katılmaya devam ediyor. 

Bölgenin ihtiyaçlarını duyurmak için sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, son paylaşımıyla gündeme geldi. Gelen kolileri düzenleyerek bölgeye gitmesi için ihtiyaçları çıkaran Korel, kendilerine yollanan topuklu ayakkabıyı görünce çileden çıktı.

“BİZİM DAYANIŞMAMIZ İÇİNDE OLAMAZSINIZ”

Topuklu ayakkabının fotoğrafını paylaşan oyuncu, şu sözlerle isyan etti:

“Bu ayakkabıyı bize yollayan kişi umarım bu mesajımı görürsün. Dayanışma içinde olmak demek hep beraber el ele yaraları sarmak demek, buradayım demek, neye ihtiyacın varsa elimden geleni yapmaya hazırım demek.

Sen ve senin gibiler asla bizim dayanışmamız içinde olamazsınız! Sizler iyilik peşinde değilsiniz. Bizler oraya gönderdiğimiz bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip gönderirken, her türlü ayrıntıyı düşünürken siz bu depoları evdeki eskileri gönderebileceğiniz bir yer sanıyorsunuz. Umarım bir gün o insanların ne yaşadığını anlayacak konuma gelirsiniz bu da benim duam olsun.”

Bergüzar Korel, yardım kolisinden çıkanı görünce çıldırdı: Sizler iyilik peşinde değilsiniz!

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...