Belluci neden boşanma kararı aldığını açıkladı

Belluci neden boşanma kararı aldığını açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Sinemanın ünlü çifti Monica Bellucci ile Vincent Cassel'in 14 yıllık beraberliğin ardından boşanma kararı aldığı bildirildi.

Sinemanın ünlü çifti Monica Bellucci ile Vincent Cassel'in 14 yıllık beraberliğin ardından boşanma kararı aldığı bildirildi. Belluci bu kararı neden aldıklarını İtalyan basınına açıkladı. Bellucci-Cassel ayrılığıyla ilgili iddiaları ilk olarak Fransız Closer dergisi ortaya attı. İtalyan aktrisin basın sözcüsü de ANSA haber ajansına yaptığı açıklamada iddiaları doğruladı. 1999 yılında evlenen 49 yaşındaki Bellucci ile 47 yaşındaki Cassel'in Deva ve Leonie adlarında iki çocuğu bulunuyor. Bellucci,boşanma kararının duyulmasından 24 saat sonra bir açıklama yaparak, "Profesyonel yaşantımız bizi birbirimizden uzaklaştırdı. Ama aşkımız ilelebet sürecek. O hep çocuklarımın örnek babasıdır ve bize hep yakın olacak" dedi. Bellucci, kocası Cassel ile birlikte toplam 9 film çevirdiklerini hatırlattıktan sonra, "Son dönemlerde çekimler yüzünden sık sık ayrı kaldık. Uzaklık engellenemez hale geldi. Bunun üzerine ortak bir karar verdik ve aşkımızın hep süreceği ile ilgili şüphemiz olmadığından kendi yolumuza gitmeyi planladık. Vincent Rio'da kalacak. Benim ise film sözleşmelerim Avrupa'da sürecek" diye konuştu. star

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...