Bebek müjdesi! Oyuncu Songül Öden anne oluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bebek müjdesi! Oyuncu Songül Öden anne oluyor

MAGAZİN Haberleri

2020 yılında Arman Bıçakçı ile nikah masasına oturan Songül Öden’den müjdeli haber geldi. Hamile olduğunu öğrenen oyuncu, mutluluğunu şimdilik yalnızca yakın çevresiyle paylaştı.

Ünlü oyuncu Songül Öden, 4 yıldır birlikte olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile 2020’nin temmuz ayında dünyaevine girdi. Sade nikah törenine çiftin aileleri ve dostları katıldı. Mutlu birlikteliklerini sürdüren Ödev ve Bıçakçı çiftinden müjdeli haber geldi. 

‘Umutsuz Ev Kadınları’ , ‘Gümüş’ , ‘Uysallar’ gibi birçok dizide rol alan başarılı oyuncu Songül Öden’in hamile olduğu öğrenildi. Snob Magazin’in haberine göre,44 yaşında ilk kez anne olmaya hazırlanan isim, mutluluğunu yalnızca yakın çevresiyle paylaştı. Şimdilerde annelik heyecanı yaşayan oyuncunun bebeğinin cinsiyeti henüz belli değil.

Bebek müjdesi! Oyuncu Songül Öden anne oluyor

“MUTLU VE ÇOK HUZURLUYUM”

Öden, daha önce verdiği bir röportajda evliliğin hayatını nasıl etkilediğini şu sözlerle özetlemişti:

“Arman’la (Bıçakçı) aslında bu beşinci senemiz. Çok iyi arkadaş olduk. Birbirimize kişilik özelliklerimiz, aile yapımız çok benziyor. Mutlu ve çok huzurluyum.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...