Başak Dizer'den 'istenmeyen gelin' iddialarına böyle cevap verdi

Başak Dizer'den 'istenmeyen gelin' iddialarına böyle cevap verdi

MAGAZİN Haberleri

Kıvanç Tatlıtuğ'un menajerlik ajansı olan abisi Cem Tatlıtuğ, pazar günü anjiyo oldu. Tatlıtuğ'un kız arkadaşı Başak Dizer'de ailenin yanında yer aldı

Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi Cem Tatlıtuğ, pazar günü anjiyo oldu. Trafikte ilerlerken kalbi sıkışan Tatlıtuğ, apar topar hastaneye nbsp;gitti.
Hemen ameliyata alınan ve ölümden dönen ünlü menajeri, önceki gün kardeşi Kıvanç Tatlıtuğ, kız arkadaşı Başak Dizer'le beraber ziyarete gitti. Oyuncunun babası Erdem ve kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ'un da ziyaret sırasında çifte eşlik etmesi bir süredir gündemde olan iddiaların yanıtı gibiydi.


ANAHTAR BAŞAK'TA
Stil danışmanı Başak Dizer'i Tatlıtuğ'un annesinin "Oğlum gez toz ama bana dul gelin getirme" diyerek veto ettiği öne sürülmüştü. Aileye çoktan girdiği anlaşılan Dizer'in oyuncunun hem babası, hem de kız kardeşiyle samimi sohbeti dikkat çekti. Anne Tatlıtuğ'u da sık sık ziyarete gittiği öğrenilen Dizer'in çıkışta sevgilisinin anahtarını çantasında taşıması dikkat çekti.
Başak Dizer'den 'istenmeyen gelin' iddialarına böyle cevap verdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...