Barış Atay HDP'nin aday adayı oldu

Düzenleyen:
Barış Atay HDP'nin aday adayı oldu

MAGAZİN Haberleri

"Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz..." diye başlayan tehdit tweeti nedeniyle gözaltına alınan oyuncu Barış Atay, HDP'dan milletvekili aday adaylığı teklifi aldı.

Geçeb hafta attığı tehdit tweeti nedeniyle gözaltına alınan oyuncu Barış Atay, HDP'den milletvekili adayı oluyor. HDP'nin adaylık teklif ettiği Atay, teklifi doğrularken, kabul edip etmediğini açıklamadı.

TEHDİT TWEETİ SONRASI GÖZALTINA ALINMIŞTI... Oyuncu Barış Atay, geçen hafta "Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle 'torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz' falan. Her şey yeni başlıyor. " şeklinde tweet atmıştı. Bunun üzerine Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, "Bu adama haddini bildirin" diye yazı yazmış ve Atay bu yazıdan sonra gözaltına alınmıştı. 

TEKLİF ELDİ DEDİ AMA... HDP'de aday listesi üzerindeki mesai devam ederken, kulislerde sürpriz bir ismin daha adaylığı konuşulmaya başlandı. Alınan bilgilere göre, kamuoyu tarafından muhalif kimliği ile tanınan tiyatrocu Barış Atay da HDP’den aday oldu. Atay, kendisine bu yönlü bir teklifin yapıldığını teyit etti. Atay, adaylığına ilişkin ise henüz bir açıklama yapmadı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...