Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor! Onu canlandıracak oyuncu belli oldu

Düzenleyen:
Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor! Onu canlandıracak oyuncu belli oldu
MAGAZİN Haberleri

Türk rock müzik sanatçısı ve dizi oyuncusu Barış Akarsu; geçirdiği trafik kazasının ardından günlerce yoğun bakımda kalmış, 4 Temmuz 2007’de hayatını kaybetmişti. Sevilen ismin hayatı film oluyor. Barış Akarsu’yu canlandıracak isim de belli oldu.

Doğum gününü kutladığı 29 Haziran 2007 gecesi geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve 4 Temmuz 2007 günü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı beyaz perdeye aktarılıyor.

BARIŞ AKARSU’YU İSMAİL EGE ŞAŞMAZ CANLANDIRACAK

Barış Akarsu’nun hayatının konu alındığı filmin başrolünde yer alacak isim belli oldu. Genç yaşta geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden sevilen Türk Rock müziği sanatçısının hayatını başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak.

Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor! Onu canlandıracak oyuncu belli olduİsmail Ege Şaşmaz

ROLÜ İÇİN KAMPA GİRDİ

Müzikle de ilgilenen Şaşmaz, Barış Akarsu'nun görüntüsüne bürünmek ve rolünün hakkından üstesiyle gelebilmek için şimdiden kampa girdi. İsmail Ege Şaşmaz; saç, makyaj ve müzik provalarına da başladı.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...