Bahar ve Nihal Candan’ın annesi katıldığı canlı yayında kızlarını savundu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Bahar ve Nihal Candan’ın annesi katıldığı canlı yayında kızlarını savundu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Dilan Polat ve Engin Polat’ın ardından ‘kara para aklama’ ve ‘suç örgütüne üye olma’ iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan dün akşam tutuklandı. Cezaevine gönderilen Candan kardeşlerin annesi katıldığı bir canlı yayında çocuklarını savundu.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklanması sonrası diğer sosyal medya fenomenleri de mercek altına alındı. Lüks yaşamları ve yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken Bahar ve Nihal Candan, Salı günü gözaltına alınmıştı. Dün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Candan kardeşlerin annesi ilk kez konuştu.

“ALLAH BİR, BENİM ÇOCUKLARIM SUÇSUZ, BU KADAR NET”

Söylemezsem Olmaz programına katılan Umut Candan, çocuklarının suçsuz olduğunu söyledi. Yayında göz yaşlarına boğulan anne, şöyle konuştu:

“Canlı canlı toprağın altında gibiyim. Çünkü suçu yok çocuklarımın. Allah bir, benim çocuklarım suçsuz, bu kadar net. Türkiye Cumhuriyeti adaletine sonsuz güveniyorum. Onlar çıkacak Allah’ın izniyle. Allah yardım edecek çocuklarıma.”

‘PARA’ SORUSUNA KAÇAMAK CEVAP

Umut Candan, “Çocuklarınız nereden para kazanıyordu?” sorusuna ise kaçamak cevap verdi. Soru karşısında şaşkınlık yaşayan isim “Onlar çıkacak her şeyi anlatacak. Konuşmama avukatım ve eşim izin vermiyor” demekle yetindi. 

Bahar ve Nihal Candan’ın annesi katıldığı canlı yayında kızlarını savundu

CANDAN KARDEŞLER TUTUKLANDI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında "suç gelirlerini aklama" iddiasıyla yakalanan Alisya Bahar Candan ve kardeşi Gülnihal Çiçek ile Hacı İsrafil Sağlam'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Soruşturma savcılığına çıkarılan 3 şüpheli, buradaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Şüpheliler, hakimlikteki sorgularının ardından üzerlerine atılı suçlardan tutuklandı.

SUÇLAMALARI REDDETTİLER

Nihal ve Bahar Candan kardeşler, dolandırıcılık ve suç gelirlerini aklama suçlamaları kabul etmedi. Candan kardeşler, polis tarafından kendilerine sorulan isimleri de tanımadıklarını belirti. Bahar Candan’ın sosyal medya hesabında yaptığı "Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" başlıklı paylaşımının sorulması üzerine Candan, "O paylaşımda 2 yazacağıma yanlışlıkla 12 yazdım ve amacım espriydi" dedi.

Bahar ve Nihal Candan’ın annesi katıldığı canlı yayında kızlarını savundu

BAHAR CANDAN: ASIL SUÇLULAR DIŞARDA

Tutuklama kararını öğrenen Nihal Candan ağlama krizine girerek “Lütfen istemiyorum” diye bağırdı, Bahar Candan da gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Bahar Candan’ın cezaevine sevki esnasında, “Asıl suçlular dışarda beni çekiyorsunuz. Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum” sözleri dikkat çekti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...