Bahar Candan ve Nihal Candan neden gözaltına alındı? SON DAKİKA HABERİ... Bahar Candan ile Nihal Candan'ın suçu ne, neden gözaltına alındılar?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahar Candan ve Nihal Candan neden gözaltına alındı? SON DAKİKA HABERİ... Bahar Candan ile Nihal Candan'ın suçu ne, neden gözaltına alındılar?

MAGAZİN Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenomen kız kardeşler Nihal Candan, Bahar Candan gözaltına alındı. Nihal Candan ile Bahar Candan'ın gözaltına alınmasının ardından neden gözaltına alındıkları merak edildi. Ayrıca Bahar Candan tutuklandı mı, ne ile suçlanıyor soruları araştırılıyor. Peki, Bahar Candan Nihal Candan neden gözaltına alındı? İşte, Bahar Candan ile Nihal Candan'ın suçu ne, neden gözaltına alındılar? Detaylar...

Bahar Candan ve Nihal Candan neden gözaltına alındı? Sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınarak işlemleri için karakola götürüldü. İşte detaylar...

BAHAR CANDAN VE NİHAL CANDAN GÖZALTINA MI ALINDI?

Türkiye, Dilan Polat ve Engin Polat'ın kara para aklama soruşturmasını konuşurken benzer bir vaka daha gündeme geldi. Fenomen kız kardeşler Nihal Candan, Bahar Candan gözaltına alındı. 

Sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınarak işlemleri için karakola götürüldü.

Hacı İsrafil S. isimli bir kişinin daha gözaltında olduğu, şüphelilerin dolandırıcılık ve kara para aklama iddiasıyla suçlandıkları öğrenildi.

Bahar Candan ve Nihal Candan neden gözaltına alındı? SON DAKİKA HABERİ... Bahar Candan ile Nihal Candan'ın suçu ne, neden gözaltına alındılar?

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Bahar Candan aslen Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı, Nihal Candan'ın ise kız kardeşidir. Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor. Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, sosyal medyada iddialı paylaşımlarda bulunuyor.

Bahar Candan şarkı denemesinde de bulundu 2017 yılında "İşte Benim Stilim" programında "Dondurma Gibisin" şarkısını seslendirdi. Şarkı o dönem oldukça ilgi görmüştü.

Bahar Candan son olarak "Doya Doya Moda" isimli programa katılmış ve isminden söz ettirmişti.

1,76 cm boyunda ve 71 kilo olan Bahar Candan, sosyal medya platformu instagram'da @elitizm1 kullanıcı adıyla yer almaktadır. Bahar Candan'ın instagram'da 536 bin takipçisi bulunmaktadır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...