Baha bilardocu oldu

Düzenleyen:
Baha bilardocu oldu

MAGAZİN Haberleri

Baha adıyla tanınan şarkıcı Bahattin Gündoğdu, Bilardo Millî Takımı’yla Mısır’daki 3 Bant Dünya Kupası’nda mücadele edecek.

Millî bilardocu Semih Saygıner hayranlığıyla başladığı bilardoda kısa sürede gelişme kaydettiğini belirten Baha “Bilardo, artık benim için bir aşk. Kendimi bulduğum, kafamı dinlemek istediğim zaman sığındığım bir spor dalı. Beni gerçekten rahatlatıyor ve terapi ediyor. Ufak ufak başladım ama kısa sürede aşama kaydettiğimi hissettim. Zamanla profesyonel hâle geldi. Şimdi Mısır’da bir Dünya Kupası var. Millî takıma ben de dâhil oldum. Bu şampiyonaya katılarak, ülkemizi gururla temsil edeceğiz.” diye konuştu. Millî sporcu Semih Saygıner, Baha’nın çok iyi bir oyuncu olduğunu belirterek “Baha Bizimle Mısır’a gelecek. Elemelerde mücadele edecek. Başarılı olacağını düşünüyorum’’  dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...